‘t Wisentbos

Bij ’t Wisentbos bent je aan het juiste adres voor rust, ruimte en vissen. De camping is direct gelegen aan de Lage Vaart.

Wandelen & Fietsen Wi-Fi

De Lage Vaart

Het is een langzaam stromend water. De diepte van de Lage Vaart is gemiddeld een meter of 3. De breedte tussen de 35 en 50 meter. In de zomer hier en daar wat plantengroei en pleziervaart. Karper is gemakkelijk te vangen, over het algemeen is karper wat klein. Toch zwemmen er ook grotere jongens rond van 30 pond. De Lage Vaart kent ook een uitstekend winde en brasembestand. De camping organiseert ieder weekend een viswedstrijd voor de gasten.

Vergunning

Je moet in het bezit zijn van de Vispas. Op de lage vaart mag je nachtvissen op de aangewezen nachtvisstekken (zie vergunningsvoorwaarden).

Faciliteiten

  • Douche
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Restaurant
  • Snackbar
  • Speeltuin
  • Wasmachine
  • Wifi

Op de camping bieden je een mooie locatie met goede voorzieningen. De wegen en paden zijn verhard en goed verlicht. Op mooie grasvelden vind je de toer-, seizoens- en camperplaatsen. In het hoofdgebouw bevinden zich de receptie, kantine, restaurant, snackbar en wasserette met droog- en strijkruimte. Het vernieuwde toiletgebouw is geheel verwarmd. Op het gehele terrein kunt u verbinding maken met wifi en voor kinderen is er een speeltuin. De toer- en seizoensplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroomaansluiting. De jaarplaatsen beschikken over 16 ampère en hebben daarnaast een wateraansluiting en riolering. Voor kortdurend verblijf hebben ze luxe 4- en 6-persoons huurchalets. Verder is de camping het startpunt voor veel visverenigingen die wedstrijden organiseren op het Ketelmeer. Indien gewenst verzorgen ze catering aan het water.

Camping ’t Wisentbos ligt centraal in Nederland en Flevoland met veel recreatiemogelijkheden in en rondom Dronten. Op loopafstand van de camping ligt stadscentrum SuyderSee, het meest gevarieerde winkelcentrum van Flevoland en omgeving. Ook met het openbaar vervoer kun je alle kanten op zowel met bus als trein, genoeg mogelijkheden om mooie plekken in de omgeving te bezoeken.

Vanaf de vele goede fietsroutes, ruiterpaden en wandelpaden kun je genieten van de schitterende vergezichten afgewisseld met vele hectare bos en polderlandschap. Of pak de kuierlatten in het Rivierduingebied. Met al het water in de directe omgeving is Dronten een heerlijke vakantieplek voor de watersporter of de strandliefhebber.

Wilt je wat cultuur snuiven? Bezoek dan de stadjes Elburg en Harderwijk of de Bataviawerf in Lelystad of ga naar museum Schokland, een werelderfgoed midden in de polder. Bij de receptie geven wij je graag meer informatie over de omgeving en de regio.

Geef een reactie

Go to Top