Niet genoeg ruimte in de auto voor al jouw visspullen? 

Auto te klein voor de visspullen? Herkenbaar? Een visvakantie vereist het nodige materiaal en als je te weinig ruimte hebt moet je keuzes maken wat je wel en niet meeneemt. Het liefst wil je dat alles meegenomen kan worden, zodat je geen keuzes hoeft te overwegen. Hoe kom je aan de geschikte bus voor een visvakantie? Wellicht kun je een bus huren waarin al jouw visspullen passen.

Welke voertuigen zijn geschikt voor een visvakantie?

Zes-personenbus met dubbele cabine

Een dubbele cabine voor zes personen met een grote laadruimte is geschikt voor een visvakantie met het gezin of voor een vriendentrip. In de laadruimte van een dubbele cabine kun je veel visspullen kwijt.

Caddy

Ga je maar met twee personen? Dan volstaat een Caddy al. Een Caddy heeft eveneens genoeg laadruimte om je Bivvy hengels, voer en stretcher in mee te nemen.

Opel Vivaro

Ga je met twee of drie personen, maar wil je liever iets meer ruimte voor je visspullen? Dan kun je ook kiezen voor een Opel Vivaro.

Waar kan ik een bus huren voor mijn visvakantie?

Bestelrent B.V. een verhuurbedrijf in Terborg kan jou het geschikte vervoer bieden voor een visvakantie. Bestelrent is gespecialiseerd in het verhuren van bestelwagens en personenbussen. Deze voertuigen zijn een uitstekend alternatief voor de personenauto.

Waarom Bestelrent?

Wellicht wil je vissen in Kroatië aan de Donau of misschien ben je van plan om te vissen in Hongarije. Bestelrent biedt verschillende voertuigen aan die technisch goed onderhouden zijn. Naast dat de bussen goed onderhouden zijn is de prijs ook zeer interessant. Zo huur je al een Caddy voor maar € 35,- exclusief btw per dag en hoe langer de visvakantie duurt hoe goedkoper de prijs per dag wordt. De dagprijs van een Caddy bij een week huren is € 28,- exclusief btw. De huurprijs van een Zes-personenbus met dubbele cabine is € 55,- exclusief btw per dag en bij een week huren is de dagprijs € 49,50,- exclusief btw. Een Opel Vivaro huur je voor € 45,- exclusief btw per dag en bij een week huren is de dagprijs €40,50,- exclusief btw.

Wat is handig om te weten als je een bus wil huren bij Bestelrent?

De belangrijkste punten hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Wie mag er bij Bestelrent huren?

Ben jij minimaal één jaar in het bezit van een geldig rijbewijs en ben je minimaal negentien jaar oud, dan kan je bij Bestelrent een busje huren.

Brandstof en vrije kilometers.

Alle huurprijzen zijn exclusief brandstof. Je krijgt het gehuurde voertuig met een volle tank mee. De bus dien je te retourneren met een volle tank. Wanneer dit niet mogelijk is tankt Bestelrent de bus af en rekenen zij dit door op de factuur. Er zitten minimaal 150 vrije kilometers per dag bij de prijs in. Hoe langer je de bus huurt hoe meer de vrije kilometers per dag worden. Zo heb je 215 vrije kilometers per dag bij een week huren. Als je over deze vrije kilometers heen komt wordt er een meerprijs berekend. Bij een Caddy is deze meerprijs  € 0,10 cent exclusief btw per kilometer. Bij een Opel Vivaro is de meerprijs € 0,12 cent exclusief btw per kilometer en bij een zes-personenbus met dubbele cabine is de meerprijs € 0,14 cent exclusief btw.

Alle voertuigen zijn allrisk verzekerd, deze verzekering is bij de prijs inbegrepen. Het eigen risico van de bus is € 1.000,- exclusief btw. Het eigen risico kun je voor € 7,50,- exclusief btw per dag verlagen naar € 500,- exclusief btw. Naast dat de voertuigen allrisk zijn verzekerd, zit er ook een inzittenden verzekering bij.

Uitgifte

Bij de uitgifte van het voertuig kun je zelf foto’s maken van het gehuurde voertuig en naar Bestelrent doorsturen. Er kunnen dan achteraf geen discussies ontstaan over eventuele schades.

Pech met de huurauto

Wanneer je pech hebt met de huurauto tijdens de huurperiode kun je contact opnemen met de pechhulpverlener Eurocross. Eurocross zorgt er dan voor dat de huurauto dezelfde dag  gerepareerd wordt. Is reparatie niet mogelijk, dan biedt Eurocross vervangend vervoer aan. Het vervoer is niet altijd gelijkwaardig, maar je bent wel verzekerd van vervangend vervoer.

Bezorgen

Heb je geen vervoer om de bus op te halen? Bestelrent biedt een haal en brengservice. Vanaf € 50,00 bezorgen zij de bus bij jou thuis en halen zij hem weer op.

Borg en facturatie

De borg bedraagt minimaal € 350,-, maar wordt verhoogt als de verwachtte huurprijs dit bedrag overschrijd. Aan het einde van de visvakantie en na het retourneren van de bus ontvang je de totaalfactuur per mail of per post. De resterende borg wordt normaliter binnen één werkdag teruggestort op de opgegeven rekening.

Interesse?

Neem een kijkje op de website van Bestelrent.