Met het hele gezin op visvakantie? 

Bij deze accommodaties is er ook aan de kinderen (niet vissers) gedacht. Bij de meeste zijn er genoeg activiteiten voor de kids te beleven in de directe omgeving of bij de accommodatie zelf. Zoals een speeltuin, zwembad, animatieteam ect. zodat zij zich ook uitstekend zullen vermaken. Een visvakantie in dit thema combineerd de prachtige natuur, met de rust en vermaak voor de rest van het gezin. Kortom een visvakantie valt uitstekend te combineren met een gezinsvakantie.

Città Romana

Resort Città Romana

NederlandNederland, Zeeland

Roofvissers opgelet! Op Resort Città Romana vind je luxe vakantiehuizen met volop vismogelijkheden. Verschillende arrangementen speciaal samengesteld voor de visser.

Bekijk details
vissen op Paradera Park Aruba

Paradera Park

ArubaAruba

Het sfeervolle Paradera Park ligt op een rustige en centrale locatie op het zonnige eiland Aruba. Een tropisch paradijs voor de rustzoekers!

Bekijk details
vissen op Eden Beach Resort Bonaire

Eden Beach Resort

BonaireBonaire

Vanuit het Eden Beach Resort loop je via het mooie zandstrand direct de azuurblauwe zee in. Stap aan boord van een van de vischarters die je vindt in de achterliggende […]

Bekijk details
vissen op bonefish Sorobon Beach & Wellness Resort

Sorobon Beach & Wellness Resort

BonaireBonaire

Sorobon Beach & Wellness Resort is dé plek om te vissen op bonefish. Vanuit je eenvoudig ingerichte bungalow loop je zo het strand op.

Bekijk details
vissen op Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire

Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire

BonaireBonaire

Van der Valk Plaza Island Residence Bonaire is een all Inclusive 4-sterrenresort en erg populair onder veel vakantiegangers. Een paradijsje op een superlocatie midden in een lagune.

Bekijk details
vissen op Delfins Beach Resort Bonaire

Delfins Beach Resort Bonaire

BonaireBonaire

Delfins Beach Resort Bonaire is werkelijk een plaatje! Direct gelegen aan een schitterend privé zandstrand en dichtbij alle hotspots voor de fanatieke vissers.

Bekijk details
Vissen Mammaloe’s Bed & Breakfast

Mammaloe’s Bed & Breakfast

ArubaAruba

Mammaloe’s Bed & Breakfast is centraal en rustig gelegen. Vanuit hier zijn de visstekken snel en makkelijk te bereiken.

Bekijk details
vissen op Blue Bay Golf & Beach Resort

Blue Bay Golf & Beach Resort

CuraçaoCuraçao

Het ruim opgezette Blue Bay Golf & Beach Resort is schitterend gelegen op loopafstand van Blauwbaai. Aan de linker- en rechterkant van de baai heb je de mogelijkheid om vanaf […]

Bekijk details
Corendon Mangrove Beach Resort Diepzeevissen

Corendon Mangrove Beach Resort

CuraçaoCuraçao

Corendon Mangrove Beach Resort heeft een super ligging en een fantatisch all-inn concept. Je kunt vissen in de lagune aan de rechter zijde van het hotel of een vischarter boeken voor […]

Bekijk details
Karpervissen op La Parenthèse - Camping Les Ormes

La Parenthèse – Camping Les Ormes

FrankrijkFrankrijk, Aquitaine

La Parenthèse Camping Les Ormes is uitermate geschikt voor de beginnende visser. Hier vis je op mooie karpers en kleine witvissen. Ook hebben de kinderen de mogelijkheid om op donderdag […]

Bekijk details