Visvakantiegids team

Het idee ontstond in 2012 en dat jaar is visvakantiegids.nl vastgelegd. 2019 het jaar dat we eindelijk online zijn gegaan! Waarom het zo lang geduurd heeft? Het simpele antwoord is heel veel zoek en speurwerk naar de mooiste accommodaties en de meest bijzondere plekjes. Op de plank liggen nog vele leuke en fraaie verblijven die wekelijks aan het aanbod worden toegevoegd. We gaan niet voor kwantiteit maar echt voor de kwaliteit!

Ruben “De geduldige”

Van opa leren vissen en gestart met een bamboe hengeltje op voorn, naar karpervissen met de pen of vlok naar de statische visserij op karper ontwikkeld zich nu de passie voor het roofvissen. De snoeken worden gevangen, de meerval is de lopende uitdaging. Het geduldig ontdekken van alle aspecten van nieuwe disciplines is waar Ruben zijn uitdaging in vind. De combinatie van de liefde voor het vissen en reizen maakt dat hij zich breder heeft willen gaan oriënteren, hetgeen heeft geresulteerd in een target list en verschillende buitenlandse trips. Bijvoorbeeld Giant Snakehead in de Khao Laem Dam in Thailand, Blauwe Haai in Ierland en next up is een trip naar The Top End in Australië voor de Barra Build up!!

Rick “De Jager”

Rick is een fanatiek roofvisser. Ieder vrij uurtje is hij op het grote water te vinden! In het gesloten seizoen opent de jager de jacht op meerval op de grote rivieren, en niet zonder succes. Als een ware pro reist hij geregeld af naar Scandinavië om daar te vissen op meter- snoeken! Het liefst vist hij vanuit de boot, zowel werpend als trollend met groot aas op zoek naar een ware specimen.  Voor dit jaar staat Frankrijk de Lot/Rhone op de planning, en de Ebro in Spanje is een rivier waar hij graag zijn skills wil gaan uittesten.

Ruben “De opgewekte”

Vol energie pakt Ruben geregeld zijn auto vol om een nacht of een weekend te gaan vissen. Altijd opgewekt en vrolijk, de gangmaker van het team! Hij is een gepassioneerd karpervisser en vist het liefst op openbaar water. Vergezeld door zijn vriendin reist hij af naar België, Frankrijk, Oostenrijk of Duitsland. Zo nu en dan is hij te vinden op een betaalwater, maar de voorkeur ligt toch bij een openbaar water waar hij zijn eigen plan kan trekken. Voor een mooie zeelt is hij ook zeker te verleiden en een knappe baars laat zijn hart ook sneller kloppen. De Lot is toch wel een van de plekken waar hij op karper wil vissen en de magische grens van 30 kilo wil hij dit jaar ook graag passeren. Tot nu toe scheelde dat slechts een paar honderd gram!

Kim “De stille genieter”

Avontuurlijk, bereisd, nieuwsgierig en creatief. Ze is getrouwd met een visser en is daardoor regelmatig aan de waterkant te vinden. Ze houdt van de stilte en de rust die dat met zich meebrengt. Als er gevaren wordt dan pakt ze af en toe ook de hengel om een paar keer uit te gooien, maar ze houdt zich liever bezig met het uitpluizen waar mooie locaties liggen waar je kunt vissen. Ze zoekt alles tot op de bodem uit, inmiddels een wandelende reisgids met onschatbare kennis over de Europese accommodaties en bijbehorende viswateren!

Tom “Guus Geluk”

‘S morgens vroeg struinend langs de waterkant is Tom vaak te vinden. Tom is een echte hobby visser en vist graag op witvis, karper en snoek. Samen met zijn gezin verblijft hij geregeld een weekendje aan de waterkant, dan gaan de hengels natuurlijk mee. Hij gaat ook vaak met zijn vrienden mee om een nachtje te vissen, en als een ware Guus geluk krijgt hij het dan steeds voor elkaar om het grootste exemplaar van de sessie te landen.