Karpervissen in Frankrijk

Frankrijk staat al jaren met stip op nummer 1 voor een visvakantie. Voor karpervissers is Frankrijk een schitterende bestemming. Frankrijk staat niet voor niets bekend om z´n goede karper- wateren. 4050 en zelfs 60 ponders worden met enige regelmaat gevangen. Bij ons worden alleen openbare wateren aangeboden, hier kun je geweldige visavonturen beleven en schitterende karpers vangen. Ben je op zoek naar een karpervisvakantie in Frankrijk? Bekijk dan onderstaande accommodaties voor een geslaagde visvakantie!

Karpervissen op La Parenthèse - Camping Les Ormes

La Parenthèse – Camping Les Ormes

FrankrijkFrankrijk, Aquitaine

La Parenthèse Camping Les Ormes is uitermate geschikt voor de beginnende visser. Hier vis je op mooie karpers en kleine witvissen. Ook hebben de kinderen de mogelijkheid om op donderdag […]

Bekijk details
vissen aan de Lot Arnotis

Villa Arnotis aan de Lot

FrankrijkFrankrijk, Aquitaine

Villa Arnotis ligt pal aan de Lot en heeft een privé zwembad, privé steiger en een privé boot. De ideale combinatie voor een visvakantie met het gezin!

Bekijk details
vissen op Maison Pradasse De Lot

Maison Pradasse De Lot

FrankrijkFrankrijk, Aquitaine

Maison Pradasse is een sfeervol vakantiehuis en ligt direct aan de oever van de Franse Lot. Perfect voor een visvakantie met het gezin of met een groep vrienden.

Bekijk details
vissen op de Dordogne

De Dordogne Camping Château du Gibanel

FrankrijkFrankrijk, Limousin

Camping Château du Gibanel is schitterend gelegen aan de oever van de Dordogne. Deze gezellige familie camping biedt meer dan genoeg vismogelijkheden.

Bekijk details
vissen op de Dordogne

Camping Huttopia Beaulieu-sur-Dordogne

FrankrijkFrankrijk, Limousin

Camping Huttopia Beaulieu-sur-Dordogne is een rustige groene camping gelegen op een schiereiland direct aan de Dordogne. Top bestemming voor de vliegvisser evenals de karpervisser.

Bekijk details
vissen op de Saône

De Saône Camping Aux Rives du Soleil

FrankrijkFrankrijk, Auvergne

Camping Aux Rives du Soleil ligt direct aan de Saône. Een prachtige en zeer gewaardeerde rivier voor de fanatieke karper en meerval visser!

Bekijk details
vissen op Camping Le Val de Durance

Camping Le Val de Durance

FrankrijkFrankrijk, Provence-Alpes-Côte-d'Azur

  Vis op de rivier de Durance, of op het privé meer vanaf deze gezellige camping Le Val de Durance. Karper, meerval, zeelt, snoek en snoekbaars zijn allemaal rijkelijk aanwezig!

Bekijk details
vissen op Lac De Vieilles Forges

Lac des Vieilles Forges

FrankrijkFrankrijk, Champagne-Ardenne

Karpervissen op het prachtige meer Lac des Vieilles Forges dat is omgeven door weelderige bossen. Bekend om het uitstekende karperbestand, maar meerval en snoek zijn hier ook zeker te vinden!

Bekijk details
vissen op de Rhône

De Rhône Camping L’Île de la Comtesse

FrankrijkFrankrijk, Rhône-Alpes

Levendige middelgrote familiecamping aan de oever van de indrukwekkende Rhône. De rivier herbergt een schat aan prachtige karpers en monsters van meervallen!

Bekijk details
vissen op camping le clos bouyssac

De Lot Camping Le Clos Bouyssac

FrankrijkFrankrijk, Aquitaine

Camping Le Clos Bouyssac vind je aan de Lot, één van de schoonste rivieren van Frankrijk! Vis op meerval en karper vanaf deze rustige familiecamping.

Bekijk details

Naast karpers zijn er natuurlijk veel meer vissoorten te vinden in Frankrijk. Bekijk ook alle andere accommodaties in Frankrijk .