Karpervissen op de camping

Een comfortabele accommodatie op kampeerplek direct aan het viswater, wie wil dat nou niet? Op de campings aan het water ervaar je de luxe van het vissen vanaf de verandera of vissteiger, of natuurlijk vanuit je eigen bivvy. De campings beschikken over vele faciliteiten voor jong en oud. Geniet van een heerlijke karpervisvakantie op een camping aan het water.

De campings hebben een prachtige ligging aan een rivier, meer of visvijver. De vergunning is meestal verkrijgbaar bij de receptie evenals aas en materiaal. Ook worden er op verschillende campings tijdens de vakantieperiode viswedstrijden gehouden. Als echte visliefhebber kun je heerlijk genieten van een ontspannen visvakantie op de camping in een schitterende omgeving.

Op zoek naar nog meer luxe? Dan is verblijven op een vis-vakantiepark zeker een goed idee.

Marina_Strandbad_Visvakantie

EuroParcs Marina Strandbad

NederlandNederland, Gelderland

Bij dit (vis)vakantiepark aan de IJssel vis je vanaf de kant, op je eigen boot of op een gehuurde vissersboot op een uitgebreid visbestand. Hier vind je karpers, snoeken, meervallen […]

Bekijk details
Karpervissen op La Parenthèse - Camping Les Ormes

La Parenthèse – Camping Les Ormes

FrankrijkFrankrijk, Aquitaine

La Parenthèse Camping Les Ormes is uitermate geschikt voor de beginnende visser. Hier vis je op mooie karpers en kleine witvissen. Ook hebben de kinderen de mogelijkheid om op donderdag […]

Bekijk details
waterfront visserslodge

Waterfront floating vissers lodges

NederlandNederland, Noord-Holland

Waterfront floating vissers lodges zijn gelegen aan de Utrechtse Vecht. Ideaal voor een korte visvakantie in Nederland. Je vist hier op karper, snoekbaars en diverse witvissen.

Bekijk details
vissen op het Werratalmeer

Werratalsee Campingpark Eschwege

DuitslandDuitsland, Hessen

Gelegen op een schiereiland, omgeven door viswater en bergen vind je deze mooie 5 sterren camping. Knaus Campingpark Eschwege is een heerlijke bestemming voor een visvakantie in Duitsland.

Bekijk details
vissen op de Dordogne

De Dordogne Camping Château du Gibanel

FrankrijkFrankrijk, Limousin

Camping Château du Gibanel is schitterend gelegen aan de oever van de Dordogne. Deze gezellige familie camping biedt meer dan genoeg vismogelijkheden.

Bekijk details
vissen op de Dordogne

Camping Huttopia Beaulieu-sur-Dordogne

FrankrijkFrankrijk, Limousin

Camping Huttopia Beaulieu-sur-Dordogne is een rustige groene camping gelegen op een schiereiland direct aan de Dordogne. Top bestemming voor de vliegvisser evenals de karpervisser.

Bekijk details
vissen op de Saône

De Saône Camping Aux Rives du Soleil

FrankrijkFrankrijk, Auvergne

Camping Aux Rives du Soleil ligt direct aan de Saône. Een prachtige en zeer gewaardeerde rivier voor de fanatieke karper en meerval visser!

Bekijk details
vissen op Camping Le Val de Durance

Camping Le Val de Durance

FrankrijkFrankrijk, Provence-Alpes-Côte-d'Azur

  Vis op de rivier de Durance, of op het privé meer vanaf deze gezellige camping Le Val de Durance. Karper, meerval, zeelt, snoek en snoekbaars zijn allemaal rijkelijk aanwezig!

Bekijk details
vissen op Lac De Vieilles Forges

Lac des Vieilles Forges

FrankrijkFrankrijk, Champagne-Ardenne

Karpervissen op het prachtige meer Lac des Vieilles Forges dat is omgeven door weelderige bossen. Bekend om het uitstekende karperbestand, maar meerval en snoek zijn hier ook zeker te vinden!

Bekijk details
vissen op Camping Huttopia De Roos

De Vecht Camping Huttopia De Roos

NederlandNederland, Overijssel

Camping Huttopia De Roos ligt pal aan de Overijselse Vecht, midden in een natuurlijke en groene omgeving. Een oase van rust en ideaal voor een visvakantie met het gezin.

Bekijk details