Karpervissen op de camping

Een comfortabele accommodatie op kampeerplek direct aan het viswater, wie wil dat nou niet? Op de campings aan het water ervaar je de luxe van het vissen vanaf de verandera of vissteiger, of natuurlijk vanuit je eigen bivvy. De campings beschikken over vele faciliteiten voor jong en oud. Geniet van een heerlijke karpervisvakantie op een camping aan het water.

De campings hebben een prachtige ligging aan een rivier, meer of visvijver. De vergunning is meestal verkrijgbaar bij de receptie evenals aas en materiaal. Ook worden er op verschillende campings tijdens de vakantieperiode viswedstrijden gehouden. Als echte visliefhebber kun je heerlijk genieten van een ontspannen visvakantie op de camping in een schitterende omgeving.

Op zoek naar nog meer luxe? Dan is verblijven op een vis-vakantiepark zeker een goed idee.

La Parenthèse – Camping Les Ormes

Frankrijk, Aquitaine

La Parenthèse Camping Les Ormes is uitermate geschikt voor de beginnende visser. Hier vis je op mooie karpers en kleine witvissen. Ook hebben de kinderen de mogelijkheid om op donderdag […]

Bekijk details

Waterfront floating vissers lodges

Nederland, Noord-Holland

Waterfront floating vissers lodges zijn gelegen aan de Utrechtse Vecht. Ideaal voor een korte visvakantie in Nederland. Je vist hier op karper, snoekbaars en diverse witvissen.

Bekijk details

Werratalsee Campingpark Eschwege

Duitsland, Hessen

Gelegen op een schiereiland, omgeven door viswater en bergen vind je deze mooie 5 sterren camping. Knaus Campingpark Eschwege is een heerlijke bestemming voor een visvakantie in Duitsland.

Bekijk details

De Dordogne Camping Château du Gibanel

Frankrijk, Limousin

Camping Château du Gibanel is schitterend gelegen aan de oever van de Dordogne. Deze gezellige familie camping biedt meer dan genoeg vismogelijkheden.

Bekijk details

Camping Huttopia Beaulieu-sur-Dordogne

Frankrijk, Limousin

Camping Huttopia Beaulieu-sur-Dordogne is een rustige groene camping gelegen op een schiereiland direct aan de Dordogne. Top bestemming voor de vliegvisser evenals de karpervisser.

Bekijk details

De Saône Camping Aux Rives du Soleil

Frankrijk, Auvergne

Camping Aux Rives du Soleil ligt direct aan de Saône. Een prachtige en zeer gewaardeerde rivier voor de fanatieke karper en meerval visser!

Bekijk details

Camping Le Val de Durance

Frankrijk, Provence-Alpes-Côte-d'Azur

  Vis op de rivier de Durance, of op het privé meer vanaf deze gezellige camping Le Val de Durance. Karper, meerval, zeelt, snoek en snoekbaars zijn allemaal rijkelijk aanwezig!

Bekijk details

Lac des Vieilles Forges

Frankrijk, Champagne-Ardenne

Karpervissen op het prachtige meer Lac des Vieilles Forges dat is omgeven door weelderige bossen. Bekend om het uitstekende karperbestand, maar meerval en snoek zijn hier ook zeker te vinden!

Bekijk details

De Vecht Camping Huttopia De Roos

Nederland, Overijssel

Camping Huttopia De Roos ligt pal aan de Overijselse Vecht, midden in een natuurlijke en groene omgeving. Een oase van rust en ideaal voor een visvakantie met het gezin.

Bekijk details

De Vecht Vakantiepark Beerze Bulten

Nederland, Overijssel

Vakantiepark Beerze Bulten ligt direct aan de rivier de Vecht, en biedt talloze prachtige visstekken voor jong en oud.

Bekijk details