Vis-vakantieparken

Wat is er mooier dan op vakantie je hengel uit te kunnen gooien? Voor vissers kan het soms lastig zijn om de vakantie met het vissen te combineren. Een vis-vakantiepark is daarom uitermate geschikt voor een visvakantie, gezinsleden kunnen zich uitleven dankzij de vele aangeboden faciliteiten. De vakantieparken zijn gelegen op de mooiste locaties en liggen aan een viswater of hebben een visvijver.

Een vis-vakantiepark is niet alleen geschikt voor een vakantie, maar ook ideaal voor een weekend of midweek. Daarnaast bieden de vakantieparken vaak leuke acties met hoge kortingen en last-minutes, zodat je voor een betaalbare prijs op visvakantie kunt gaan!

Sorobon Beach & Wellness Resort

Bonaire

Sorobon Beach & Wellness Resort is dé plek om te vissen op bonefish. Vanuit je eenvoudig ingerichte bungalow loop je zo het strand op.

Bekijk details

Mammaloe’s Bed & Breakfast

Aruba

Mammaloe’s Bed & Breakfast is centraal en rustig gelegen. Vanuit hier zijn de visstekken snel en makkelijk te bereiken.

Bekijk details

Z’ANDvillas De Groote Duynen

Nederland, Zeeland

Z’ANDvillas De Groote Duynen zijn luxe vakantievilla’s met een unieke ligging direct aan het viswater. Vis vanuit je villa, vanaf het Noordzeestrand of vis op het Veerse meer!

Bekijk details

Roompot Noordzee Résidence De Banjaard

Nederland, Zeeland

Roompot Noordzee Résidence De Banjaard ligt direct aan het Noordzeestrand, dicht bij de Oosterschelde en het Veerse Meer. Daarnaast zijn er verschillende accommodaties die aan de visvijvers op het park […]

Bekijk details

EuroParcs Resort Zuiderzee De Veluwerandmeren

Nederland, Flevoland

EuroParcs Resort Zuiderzee heeft een schitterende ligging aan De Veluwerandmeren. Het vakantiepark beschikt over een eigen zandstrand, beachclub en jachthaven.

Bekijk details

EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

Nederland, Brabant

EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen heeft een geweldige ligging aan het visrijke water. Daarnaast heeft het vakantiepark een open vaarverbinding met de Maas.

Bekijk details

EuroParcs Citycamping Het Amsterdamse Bos

Nederland, Noord-Holland

Citycamping EuroParcs Het Amsterdamse Bos ligt dicht bij het centrum van Amsterdam, maar midden in de natuur. Een heerlijke plek voor de karpervisser!

Bekijk details

EuroParcs Resort De Biesbosch

Nederland, Zuid-Holland

EuroParcs Resort De Biesbosch ligt direct aan het Hollands Diep. Met de boot vaar je direct vanaf het park de prachtige Hollandse Biesbosch in. Het paradijs voor de fanatieke roofvisser!

Bekijk details

Vakantiepark Landal Alpine Lodge Lenzerheide Heidsee

Zwitserland, Graubünden

Vakantiepark Landal Alpine Lodge Lenzerheide ligt vlak naast het glinsterende bergmeer de Heidsee. Hier vis je op diverse soorten forellen, karper en zeelt.

Bekijk details

De Grote Goitzschesee Resort Goitzsche

Duitsland, Hessen

De Grote Goitzschesee is één van de meest visrijke wateren van Duitsland. Het is een eldorado voor vissers, naast de grote en dikke snoekbaarzen, snoek, baars en meerval zijn hier […]

Bekijk details