Resort Città Romana

Roofvissers opgelet! Op Resort Città Romana vind je luxe vakantiehuizen met volop vismogelijkheden. Verschillende arrangementen speciaal samengesteld voor de visser.

Dicht bij huis Huisdieren welkom

Het Haringvliet

Het Haringvliet is een prachtig enorm groot water op loopafstand van het villa park. Het is een voormalige zeearm met een lengte van 28 kilometer en een breedte van 800 tot 3.100 meter. Door de diversiteit van de bodemstructuur is het een interresant water. Het Haringvliet staat bekend als een uitstekend roofviswater, maar ook voor de witvisser is het uitermate geschikt. Je vindt hier : Baars, snoekbaar, winde en roofblei.

De snoekbaars zal zich overdag schuil houden in de diepere en donkere gedeeltes van de haringvliet. Het Roofvissen vanaf de kant is ook zeker mogelijk. Onder de Haringvliet brug zijn goede stekken te vinden, maar ook aan de oevers liggen prachtige verscholen goede stekken. In de zomermaanden wordt er regelmatig wadend gevist en ook met een bellyboat kun je de haringvliet betreden. De meeste vissers gaan met de boot het water op om zo meerdere stekken te kunnen bevissen. Elk type visser kan hier zijn of haar hart ophalen! Voor het vissen op de Haringvliet heb je de vispas nodig. Op het Haringvliet (m.u.v. de afgesloten natuurgebieden) is nachtvissen en gebruik van derde hengel het hele jaar toegestaan.

Ook is het mogelijk om in de omgeving te vissen. Op de Noordzee, het Oostvoornse Meer en het Volkerak. Ook is het mogelijk om te vissen vanuit je villa. Dit is vooral geschikt voor de witvisser.

Faciliteiten

  • Douche
  • Kindvriendelijk
  • Koelkast
  • Tuinmeubilair

Boot

  • Huur (nabij gelegen dorp)

Resort Città Romana

Resort Città Romana biedt unieke arrangementen speciaal voor vissers. Deze bestaan uit:

  • 3 / 4 / 6 overnachtingen inclusief opgemaakte bedden en 2 handdoeken per persoon
  • Welkomstpakket met visartikelen om te gebruiken op het Haringvliet
  • 2 / 3 / 5 keer lunchpakket om mee het water op te nemen
  • Voucher voor een welkomstdrankje bij Restaurant Duinhoek
  • 10% korting op de verblijfskosten

Uiteraard is het ook mogelijk om te verblijven in een van de vakantiehuizen. Het is toegestaan om vanuit de tuin te vissen. Echter liggen niet alle villa’s met een tuin aan het water. Dit kan bij boeken worden aangevraagd, maar wordt niet gegarandeerd.

De voorzieningen op het park bieden mogelijkheden voor ontspanning. Naast de lounge en receptie in het centrale gebouw vind je een zwembad met kinderbad en sauna en een restaurant. Je kunt ontspannen in de schoonheidssalon of massagesalon. Voor de boodschappen en vers gebakken broodjes en croissants kunt u dagelijks terecht in de winkel bij de receptie. De winkel is geopend van maandag tot en met zondag van 08:30 tot 20:00 uur. Niet alleen de omgeving van het vakantiehuis en het resort Città Romana is heel bijzonder, Ze bieden ook unieke en flexibele diensten. Elke dag van de week is een aankomstdag en je kunt zelf bepalen wanneer je vertrekt.

Resort Città Romana is een park met veel groen en water. Vanaf het park loop je in ongeveer 10 minuten door de duinen naar het strand. Ook ode vakantiehuizen zijn ruim opgezet, zo bieden ze vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap huizen en twee-onder-een-kap woningen. De meeste woningen zijn gelegen aan het parkwater.

Go to Top