Domaine Golden Lakes Village

 

Domaine Golden Lakes Village ligt in het hart van de Belgische Ardennen. Luxe volledig uitgeruste villa’s aan de oever van de meren van Eau d’Heure.

Beboste omgeving Kleinschalig Luxe Prachtige omgeving

De meren van de Eau d’Heure

In dit gebied is La Plate Taille met een oppervlakte van 3,74 km² het grootste meer van België. Het stuwmeer heeft een maximale diepte van 43 meter en een constante (sterke) stroming en vaak een golfslag. De bodem heeft een wisselend karakter, delen met kleine keien en boomstronken, zandbodem en gedeeltes met klei en modder. Het water is helder en er is nauwelijks flora te vinden, fauna daarin tegen des te meer. Je ziet hier karpers 20kg+,blankvoorn, baars, snoek, paling en forel. Het is geen gemakkelijk water en zal de visser zeker uitdagen. Doordat het waterpeil in 1 uur wel 4 meter kan verschillen en de soms stevige golfslag. Voor de karpervissen is een stevige boot geen overbodige luxe en een voerboot mag je ook gebruiken. Nachtvissen is eveneens toegestaan, tevens heb je een visvergunning van het Waalse gewest nodig om het water te mogen bevissen. Onderschat dit water niet! Bereid je goed voor en laat je informeren bij een hengelsportzaak, deze is te vinden in Philippeville (Aqua Pêche). Om te mogen nachtvissen heb je vergunning type b nodig, alleen vanaf de kant dan is type a van toepassing. Vlak naast het vakantiepark is een trailerhelling te vinden, waar je je eigen boot te water kunt laten.

Vergunning

Meer informatie over de vergunningen kun je vinden op Maison Walonne.

 

Faciliteiten

 • Douche
 • Kinderstoel
 • Kindvriendelijk
 • Koelkast
 • kookplaat
 • Magnetron
 • Oven
 • Senseo
 • Speeltuin
 • TV
 • Vaatwasser
 • Waterkoker
 • Wifi

Boot

 • Mogelijkheid eigen boot

Domaine Golden Lakes Village

De villa’s zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. De villa’s zijn verdeeld over 2 verdiepingen, gebouwd met duurzame en milieuvriendelijke materialen, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de begane grond van elk type vind je een volledig uitgeruste keuken die uitkomt op een grote woonkamer bestaande uit een zit- en eethoek. Sommige villa’s zijn uitgerust met een sauna.

In het Bistronomisch restaurant kun je genieten van een drankje of van een heerlijk gerecht op het terras of in het restaurant en bewonder het rustgevend panoramisch uitzicht op het meer en de omgeving. Vlak naast het park ligt een schitterend groot waterpark met een binnen- en buitenzwembad. En je vind er ook een gloednieuwe wellness & spa.

Natura Parc

Een uitdagend avonturenpark vol met klimelementen met verschillende moeilijkheidsgraden.

Grotten van Neptunus

Ontdek de ondergrondse wereld te voet en met de boot en geniet van een spectaculaire klank- en lichtshow.

Kasteel van Chimay

Bezoek het kasteel van Chimay met een geschiedenis van meer dan 1000 jaar. Door middel van een interactieve rondleiding met 3D effecten komt deze geschiedenis weer tot leven.

Le Crocodile Rouge

Ontdek de meren van l’Eau d’Heure met amphibiebus Le Crocodile Rouge, een ongelooflijk voertuig, dat zich beweegt zowel op het water als op het land. Bij Le Crocodile Rouge is nog veel meer te beleven zoals lasergamen en aquagolf.

 Pairi Daiza

Ontdek de 8 werelden van dit bijzondere dierenpark.  Pairi Daiza herbergt meer dan 7.000 dieren van over de hele wereld, vogels, zoogdieren, vissen, reptielen ect. Verkozen tot Europa’s beste dierenpark!

De neolitische vuursteenmijnen van Spiennes

SILEX’S, het interpretatiecentrum van de vuursteenmijnen van Spiennes toont je alle geheimen van deze bijzondere archeologische plaats. Je kunt er deelnemen aan tal van activiteiten.

Survivalen in Natura Parc

Slinger als een aapje vanuit de touwen door naar de touwbruggen en baan u een weg door het parcours.

Geef een reactie

Go to Top