Luxe visvilla in Zeewolde

Deze luxe villa is gelegen op een kleinschalig vakantiepark aan een prive viswater in Zeewolde. De schitterende Flevopolder biedt tal van sportvismogelijkheden.

Kleinschalig Luxe Perfect voor het gezin

Hoge Dwarsvaart en de Hoge Vaart

De prachtige dwars door de Flevopolder getrokken vaarten bieden tal van sportvismogelijkheden. De Hoge Vaart doorkruist de hele Flevopolder en heeft nog een splitsing, de Hoge Dwarsvaart, die uitkomt in het Veluwemeer. Op de Lage Vaart zit een uitstekend winde en brasembestand. Ook de karpers zijn hier goed vertegenwoordigd, en staan bekend om hun enorme kracht. Het gewicht zit op maximaal 40 pond. Voorvoeren met mais is zeker aan te raden gezien de enorme bak water. Op de Hoge Dwarsvaart kom je weinig karpervissers tegen. Terwijl juist in deze smallere en minder toegankelijke kanaaltjes dikke vissen worden gevangen door de echte polderaars. De Hoge Dwarsvaart loop door het hart van het Harderbos. Hier vind je over een lengte van 2.2km paaibaaien, moerasbos, plassen en geulen. Met een beetje geluk spot je enkele zoogdieren zoals de bever of de otter.

Sluis

Als je het Veluwemeer wilt gaan bevissen of  je gehuurde boot bij de villa aanleggen dan moet je door de sluis. Bel maximaal 1 uur van tevoren met de bediencentrale: 0320 – 767 610. Of druk op de aanmeldknop bij de brug of sluis.

Vergunning

Voor het vissen op het parkwater heb je geen vergunning nodig, ga je de Hoge Dwarsvaart of de Hoge Vaart op, dan moet je in het bezit van de kleine VISpas. Op de Hoge Dwarsvaart mag je vissen met een Landelijke NachtVIStoestemming.

Faciliteiten

 • Bbq
 • Douche
 • Kindvriendelijk
 • Koelkast
 • Koffiezetter
 • kookplaat
 • Magnetron
 • Openhaard
 • Oven
 • Vaatwasser
 • Wifi

Boot

 • Huur (nabij gelegen dorp)

Harderwold Park is een zeer rustig park met luxe woningen, grenzend aan een golfbaan.  Het Harderwold Villa Resort is een vuurwerkvrije zone, vuurwerk  het hele jaar door niet toegestaan. Alle kamers in deze elegante villa bevinden zich op de begane grond. In het midden is een comfortabele woonkamer met zithoek en een gashaard. De open keuken is volledig uitgerust. Aan de linkerkant van de villa bevinden zich twee ruime tweepersoonsslaapkamers met in het midden een mooie badkamer. Aan de rechterkant van de villa bevindt zich de derde tweepersoonsslaapkamer met een eenpersoonsbed en een gecombineerd bed met ensuite badkamer. Er zijn verschillende terrassen waar je kunt zitten, relaxen of dineren. En natuurlijk de aanlegsteiger waar je je eigen of gehuurde boot kunt aanleggen.

Op het park zijn skelters en fietsen te huur en er staat een speeltoestel voor de kinderen. Voor het huren van een boot kun je terecht bij B&B bootverhuur.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de villa.

Walibi Holland

Walibi is één van Nederlands grootste attractieparken met een mega hoeveelheid leuke attracties. Vooral een aanrader voor liefhebbers van spannende achtbanen.

Dolfinarium

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa en trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Een leuk en leerzaam uitstapje voor de hele familie!

Apenheul

Bezoek de Apenheul in Apeldoorn en geniet van een dag tussen de apen! Let goed op je spullen, van de 300 apen loopt ongeveer de helft los door het park en zijn dol op nieuwe speeltjes!

Harderwijk

Ontdek de historische Hanzestad Harderwijk! Op 5 minuten rijden vanaf het Harderwold Villa Resort ligt het gezellige centrum met terrassen, winkels en restaurants!

Luchtvaartmuseum Aviodrome Lelystad

Luchtvaartmuseum Aviodrome is Nederlands grootste museum voor lucht- en ruimtevaart. Gevestigd op een echte luchthaven. Attracties en vermaak voor het hele gezin!

Batavia Stad Lelystad

Batavia Stad is dé fashion outlet van Nederland, waar u winkelt met kortingen van 30-70%. Met maar liefst 150 winkels een must-visit voor shopliefhebbers.

De Oostvaardersplassen

De Oostvaardersplassen is een uniek natuurgebied in Europa. Heerlijk ruig en bomvol bijzondere dieren. Ontdek deze bijzondere plek per voet of fiets.

Hans & Grietje Zeewolde

Bij Hans & Grietje ku je terecht voor de lekkerste pannenkoeken en veel speelplezier! Ga met één van de indoor- glijbanen naar de grote speelkelder vol spelletjes en klimtoestellen, of kies een van de kleinere speelruimtes die door het hele restaurant te vinden zijn.

Golf4All

Liefhebber van golf? Naast het Harderwold Villa Resort ligt Golf4All. Voor beginnende, gevorderde of recreatieve golfers een mooi terrein om een balletje te slaan.

Geef een reactie

Go to Top