8 september

EuroParcs De Wiedense Meren

Europarcs De Wiedense Meren ligt midden in natuurgebied de Weerribben. Een prachte plek om te vissen op grote baarzen, snoek, snoekbaars en witvissen!

15 maart

Europarcs Ijsselmeer

Een prachtig vakantiepark aan het Ijsselmeer. Vis hier vanaf je eigen steiger op karpers, witvis, snoek- en snoekbaars, voorns, brasem en paling!

1 augustus

Weerribben lodges de Kluft

Vissen vanuit je huisje op een uniek locatie midden in de weerribben. Schitterend gelegen aan het water met eigen steiger. Vis op mooie sterke veen snoeken en baarzen.

8 januari

Villavakantiepark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof ligt in het Westfriese Andijk . Hier kun je heerlijk vissen vanaf de steiger van je vakantiehuisje. Je vist hier op karper, snoek, baars en witvis!

22 oktober

Luxe visvilla in Zeewolde

Deze luxe villa is gelegen op een kleinschalig vakantiepark aan een prive viswater in Zeewolde. De schitterende Flevopolder biedt tal van sportvismogelijkheden.

26 september

Oesterdam Resort Zoommeer

Oesterdam Resort is een vakantiepark met luxe accommodaties, wellness faciliteiten en waar je uitstekend kunt vissen. Bereid je voor op een enorme variatie aan vis die in groten [...]

20 augustus

Roompot Emslandermeer

Roompot Emslandermeer is een ideaal park voor een karpervisvakantie in Nederland. Het binnenmeer van het vakantiepark is de vislocatie bij uitstek!

13 juli

Roompot Waterpark Terkaple

Roompot Waterpark Terkaple is centraal gelegen in het Friese merengebied, te midden van plassen, polders en sloten. Geweldig vakantiepark voor roof en witvissers! Trollend vanuit de boot, werpend [...]

Go to Top