Accommodaties met boot

Vissen vanaf een boot heeft natuurlijk veel voordelen ten opzichte van vissen vanaf de kant. Je kunt vissen op stekken waar niemand anders heen kan. Een leuke manier om trollend het water over te varen. In combinatie met een fishfinder krijg je een goed beeld van wat er zich afspeelt onder de boot. Hieronder vind je alle accommodaties met een visboot. In deze selectie is de boot bij de prijs inbegrepen of kan ter plekke gehuurd worden bij de eigenaar. Het soort boot verschilt onderling. Zo kan het een motorboot, roeiboot, elektroboot ect zijn.

vissen op EuroParcs Zuiderzee randmeren

EuroParcs Resort Zuiderzee De Veluwerandmeren

NederlandNederland, Flevoland

EuroParcs Resort Zuiderzee heeft een schitterende ligging aan De Veluwerandmeren. Het vakantiepark beschikt over een eigen zandstrand, beachclub en jachthaven.

Bekijk details
vissen op de kraaijenbergse plassen Europarcs

EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

NederlandNederland, Brabant

EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen heeft een geweldige ligging aan het visrijke water. Daarnaast heeft het vakantiepark een open vaarverbinding met de Maas.

Bekijk details
roofvissen op de Biesbosch

EuroParcs Resort De Biesbosch

NederlandNederland, Zuid-Holland

EuroParcs Resort De Biesbosch ligt direct aan het Hollands Diep. Met de boot vaar je direct vanaf het park de prachtige Hollandse Biesbosch in. Het paradijs voor de fanatieke roofvisser!

Bekijk details
vissen op de Lot La Rive Bleue

De Lot La Rive Bleue

FrankrijkFrankrijk, Aquitaine

La Rive Bleue is een luxe woning met privé zwembad en toegang tot de rivier de Lot. Een prachtig natuurgebied met veel bezienswaardigheden.

Bekijk details
vissen op de langweerderwielen friesland

Vakantiehuisje met aanlegsteiger en zodiac

NederlandNederland, Friesland

  Gezellige vakantiewoning midden in het hart van het Friese merengebied! Je vist hier direct vanuit je accommodatie op snoek, snoekbaars en karper.

Bekijk details
Rob Fishtrips Curaçao

Rob Fishtrips

CuraçaoCuraçao

Breng een spectaculaire dag door met Rob Fishtrips op Curaçao. Jaag op mahi mahi in de diepblauw Caraïbische Zee!

Bekijk details
Big game visvakantie Zanzibar

Blue reef lodges en bungalows

TanzaniaTanzania, Zanzibar

Blue reef lodges en bungalows staan bekend om zijn ultieme big game vis programma’s. Een azuurblauwe zee en wuivende palmbomen geven je het ultieme visvakantie gevoel. Spierpijn gegarandeerd!

Bekijk details
vissen op de wijde ee

Pean-buiten Wijde Ee

NederlandNederland, Friesland

Pean-buiten is de ideale plek voor een geweldige visvakantie in Nederland! De Gloednieuwe waterlodges (opening april 2021) liggen direct aan de Wijde Ee in Friesland.

Bekijk details
vissen op de Sternberger See

Sternberger See Haus am See

DuitslandDuitsland, Mecklenburg- Voor-Pommeren

Sternberger See Haus am See ligt direct aan de Sternberger See. Het perfecte verblijf voor een actieve visvakantie midden in het Mecklenburgse merengebied.

Bekijk details
vissen op de Vecht

De Vecht Woonark

NederlandNederland, Utrecht

Vissen vanaf je eigen vlonder op de kronkelige Utrechtse Vecht. Vanuit de woonark vis je op witvis, snoek, snoekbaars en karper.

Bekijk details