Vakantiepark Landal Alpine Lodge Lenzerheide Heidsee

Vakantiepark Landal Alpine Lodge Lenzerheide ligt vlak naast het glinsterende bergmeer de Heidsee. Hier vis je op diverse soorten forellen, karper en zeelt.

In de bergen Perfect voor het gezin Prachtige omgeving

De Heidsee

De Heidsee bestaat uit een groter noordelijk en een kleiner zuidelijk deel, die van elkaar zijn gescheiden door een dam. Beide meren zijn privéwateren. Ze worden beheerd en beheerd door de gemeente Vaz/ Obervaz. In de zomer kan het meer een watertemperatuur van meer dan 20 ° C bereiken. De diepte van de kraakheldere Heidsee ligt tussen de 0.5m en 5.0 m. De bodem bestaan uit modder en zand. Het visseizoen loopt van 1 juni t/m 15 oktober. Rondom het meer loopt een wandelpad, en liggen talrijke aangelegde Barbecueplaatsen. In de Heidsee tref je zalmforel, beekforel, regenboogforel, zeelt en karper. De forellen worden meerdere keren per jaar uitgezet. Bij het watersportcentrum staat een aas automaat, deze is 24 uur per dag geopend.

Vergunning

Om op de Heidsee te mogen vissen moet je een dag of week vergunning hebben. Deze kun je kopen bij de VVV in Lenzerheide. Indien je de forellen voor eigen consumptie meeneemt (max 4 per dag), dan ben je verplicht om dit te melden. Aan het einde van je visvakantie kun je aangeven hoeveel je er gevangen hebt. Het briefje post je dan in één van de brievenbussen die rond het meer staan.

Boot

  • Huur (nabij gelegen dorp)

Bij Landal Alpine Lodge Lenzerheide wordt je in de watten gelegd. Met een stijlvol interieur en gratis extra’s zoals opgemaakte bedden, beddengoed en een handdoek- en keukendoekenpakket bij aankomst voel je je direct welkom. In de accommodatie en op het park kun je gratis gebruikmaken van wifi. Kom tot rust en geniet in deze exclusieve lodge vlakbij de Heidsee. Op het park is het hele jaar door van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud organiseert het team van de kinderclub allerlei leuke activiteiten. Rondom het meer kunnen de kinderen hun energie kwijt op het piratenschip, de hangbrug en de klimberg Mini-Lenzerhorn. Je kunt ontspannen met een drankje in de bar of in de lounge. Dineer in een van de moderne restaurants en geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt, dat door de ontbijtservice bij je wordt bezorgd. Ook is het mogelijk om een fondueset, raclette of gourmetstel te huren bij de receptie, zodat je in je eigen accommodaties kunt dineren.

Er zijn 8 accommodatie types op Landal Alpine Lodge Lenzerheide. 4 tot 6 persoons appartementen en daarnaast nog een 8 persoons chalet of penthouse. Alle accommodaties zijn volledig uitgerust en voorzien van alle gemakken.

Rodelbaan en Klimpark Pradaschier

De langste rodelbaan ter wereld! Het hoogste klimpark van Zwitserland biedt verschillende parcoursen voor jong en oud. Ook kun je op 1.740 meter hoogte genieten van een kopje koffie of een heerlijke maaltijd in het nabij gelegen restaurant.

Bezoek aan de kaasmakerij

In deze kaasmakerij kun je een kijkje nemen bij de kaasproductie en uw eigen kaas maken.

Wandelen

Als natuurliefhebber kun je diverse wandelpaden ontdekken omringd door geurige alpenweiden.

Geef een reactie

Go to Top