Roompot Vakantiepark Aquadelta

Met de directe ligging aan het parkwater en het grevelingenmeer, is Roompot VakantiePark Aquadelta de perfecte uitvalsbasis voor een visvakantie.

Dicht bij huis Restaurant Zwembad

Het Volkerak

Het Volkerak ligt om de hoek. Het is een zoetwatermeer met een vast waterpeil en een diepte variërend tussen de 6 en 13 meter. Verder vind je er een uitgestrekt gebied en een aantal beboste eilandjes omringd door ondiep water. Hier vind je enorme baarzen, en met een beetje geluk zou je hier je pr kunnen verbreken als snoekvisser! Baarzen van 40 plus en snoeken van 120m plus zijn geen uitzondering.

De Oosterschelde

De Oosterschelde is een eldorado voor zoutvissers. De oosterschelde is een erg gezond water dat een overvloed aan Tong, bot, makreel en geep bevat. je kunt hier vissen vanaf de kant of huur een dagje een visboot bij ‘t Zeepiertje.

grevelingenmeer

Op vakantiepark Aquadelta kun je vissen in de vijvers, hier vind je karpers tot 10 pond en diverse witvis. Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa. De voormalige zeearm heeft een maximale diepte van 48 meter. In het Grevelingenmeer kun je het hele jaar door vissen op schol, schar en bot. Op dit moment gaat het niet zo goed met de visstand in het meer. Dit komt vooral door het zuurstofgebrek. Tot een diepte van 6 meter is het nog goed te bevissen.

Vergunningen

Onder de binnenwateren vallen onder andere het Volkerak, het Veerse Meer, het Grevelingenmeer, het Oostvoornse Meer, de Dintelhaven en het Hartelkanaal. Om op deze wateren te mogen vissen, dien je over een vispas te beschikken. Daarnaast is voor het Veerse meer, Grevelingenmeer en Oostvoornse meer een dag toestemming verkrijgbaar. Op de binnenwateren mag je vissen met maximaal 2 hengels voorzien van maximaal 3 haken. Wanneer je vist met een dagtoestemming mag je vissen met 1 hengel. Ook kun je voor het vissen in het Grevelingenmeer een Zeevispas aanschaffen. Voor het vissen op de Oosterschelde heb je geen vergunning nodig.

Faciliteiten

 • Afwasmachine
 • kookplaat
 • Recreatieprogramma
 • Restaurant
 • Rookvrij
 • Snackbar
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Tafelvoetbal
 • Tennisbaan
 • Tuinmeubilair
 • TV
 • Wasserette
 • Wifi
 • Zwembad

Boot

 • Mogelijkheid eigen boot

Met de directe ligging aan het parkwater en het Grevelingenmeer, de Oosterschelde en het Volverak, is Roompot VakantiePark Aquadelta de perfecte uitvalsbasis voor een visvakantie. Je hebt keuze uit verschillende accommodaties en tijdens het reserveren kun je je voorkeursligging  aangeven. Roompot VakantiePark Aquadelta beschikt over een overdekt zwembad met een waterglijbaan en een apart baby-, peuter- en kleuterbad. Daarnaast vind je er een bowlingbaan, midgetgolfbanen, tafelvoetbal en een sport- volleybalveld. Verder zijn er voor de kinderen verschillende speeltoestellen op het park en er is een Indoor-speeltuin. Het park beschikt over een à la carte restaurant en een eetcafé. Afhaalmaaltijden zijn beschikbaar bij de afhaalservice of de snackbar.

Heb je een eigen boot?  Bij jachthaven Bruinisse is een trailerhelling deze is te gebruiken binnen de openingstijden van het havenkantoor. De kosten hiervoor bedragen € 16,50 per keer.

Klimbos Zeeuwse Helden

Met tokkelbanen, touwladders en wiebelbruggen ga je van boom tot boom. Er zijn zes verschillende uitdagende parcoursen in het klimbos.

Mini Mundi

waal door het miniatuurpark en beleef Walcheren in het klein. Even verderop vind je leuke attracties, zoals het springkussen, het schommelschip, stoere skelters en de achtbaan voor kinderen vanaf 4 jaar.

Deltapark Neeltje Jans

Hier draait alles om zon, zee, natuur, cultuur en techniek. Deltapark Neeltje Jans is een avontuurlijk dagje uit voor de hele familie.

Snowworld Rucphen

De verschillende pistes zorgen voor uitdaging voor jong en oud. Snowworld Rucphen is 365 dagen per jaar geopend.

VR-Zone

Door de speciale bril met 3D-effect kom je in een bijzondere wereld terecht die bijna niet van echt te onderscheiden is.

Historyland

Hier kom je oog in oog te staan met een levensgrote mammoet, holenbeer of sabeltandkat. Ook buiten in het park beleef je een reis door de tijd, tijdens een zoektocht naar echte fossielen.

 

 

Geef een reactie

Go to Top