Rob Fishtrips

Max. aantal personen: 5

Breng een spectaculaire dag door met Rob Fishtrips op Curaçao. Jaag op mahi mahi in de diepblauw Caraïbische Zee!

Diepzeevissen op Curaçao

Verblijf jij op Curaçao en wil je diepzee vissen? Dan is Rob FishTrips aan te raden voor een avontuurlijke dag op het water. Tijdens deze vistrip kun je je richten op verschillende vissoorten afhankelijk van hoe ver je uit de kust gaat. Daar vind je de Mahi Mahi, Tonijn, Zeilvis, Marlijn, Barracuda, Wahoo en nog veel meer soorten. De “Mama Mia“, is een 27 ft offshore boot die genoeg ruimte biedt aan 5 gasten. Ze wordt aangedreven door een 210 pk Volvo Penta-motor die je in een mum van tijd naar elke visplek brengt. De boot is voorzien van een complete visuitrusting, navigatie-elektronica, koelboxen en een toilet. De Big game trips zijn voor vissers van alle vaardigheidsniveaus, het maakt niet uit hoe jong of oud je bent.

Boot

  • Inbegrepen

Het visavontuur kan voor een halve of hele dag (7 dagen in de week). Bij een hele dag verzorgen ze ook een lunchpakket en gaan ze meestal ook naar Klein Curaçao.

Inclusief

  • Visuitrusting en aas
  • Non alcoholische drankjes
  • Lunchpakket (hele dag)
  • Lunchpakket mogelijk voor $ 10 p.p. bij een halve dag

Halve dag : 07:00 tot 12:00 uur Prijs is  $ 400,- voor een groep van min. 1 tot max. 5 personen.

Hele dag    : 07:00 tot 16:00 uur Prijs is $ 650,- voor een groep van min. 1 tot max. 5 personen. Is eventueel te combineren met Klein Curaçao.

Open trip  : Elke zaterdag van 7.00 uur tot 12.00 uur voor  $ 125,- per persoon. Min. 3 personen en max. 5 personen.

Eén reactie

  1. Ragna Teunissen schreef:

    Echt een geweldige toevoeging op ons verblijf in Curaçao een dag om niet meer te vergeten. De mannen hebben zich goed vermaakt.
    Een dag voor in de boeken!!

Geef een reactie

Go to Top