Natuurhuisje in Dodewaard

Het huisje ligt aan een zogenaamd ‘wiel’ of ‘kolk’. Je loopt vanuit het huisje de dijk op en hebt een prachtig uitzicht over de Waal!

Gehele meer voor jou alleen Veel privacy Wi-Fi

De Waal

In de kolk zelf ziet niet veel vis, maar op 150 meter afstand ligt de rivier de waal waar het goed vertoeven is! De Waal staat bekend om zijn sterke stroming, de grote schepen die er overheen varen, en de vele vissoorten die de visser kan vangen. De bodem van de Waal bestaat voornamelijk uit zand en grind en is een belangrijke rivier voor de scheepvaart. Met de uitgestrekte vlakke uiterwaarden en ruige kribben en kolkende watermassa is het een uitdaging om de Waal te bevissen. Je kunt echt alle soorten vis vangen, grote brasems, kolblei, voorns, windes en barbelen. Voor de roofvisser is het hier ook geweldig, snoek, snoekbaars en baars, roofblei zit er in overvloed.

Vergunning

Om hier te mogen vissen moet je in het bezit zijn van de VISpas. Nachtvissen is toegestaan met de nachtvistoestemming.

Faciliteiten

  • Badlinnen
  • Douche
  • Koelkast
  • Koffiezetter
  • Senseo
  • Wifi

Boot

  • Voerboot toegestaan

Huisje

Op de begane grond bevinden zich de hal, badkamer, woonkamer met keuken en slaapkamer met stapelbedden.  De eerste verdieping beslaat de helft van de woning met een open vide, hier staat een tweepersoonsbed. De keuken is voorzien van een combi-oven, keramisch fornuis met vier pitten. Tevens een waterkoker en senseo koffiezetapparaat. Buiten is een ruime tuin met een voetbalgoal. Tijdens je verblijf kun je altijd telefonisch contact opnemen met de verhuurder. Het huisje is gelegen in de prachtige Betuwe. Badhanddoeken en keukenlinnen zijn aanwezig. Honden, andere huisdieren en feesten zijn niet toegestaan.

Zips & Ropes

is voor daredevils, adrenaline maniacs en thrillseekers. Als je behoefte hebt aan een rustig dagje, hoef je bij Zips & Ropes niet aan te kloppen. Zoek grenzen op in dit adventurepark met grote hindernissen, trapezes, ziplines, klimnetten en meer.

Fort Pannerden

Spannend, verrassend en schitterend gerestaureerd. Dat is Fort Pannerden. Het fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ligt verborgen onder de aarde, maar is vijf verdiepingen hoog. Vanaf het dak heb je een spectaculair uitzicht.

Paintball Boerderij

De monumentale boerderij in Ewijk is omgetoverd tot een geweldige Paintball-locatie. Als je wil paintballen op een écht bijzondere locatie, ga dan naar de Paintball Boerderij.

Chimpie Champ Oosterhout

Voor jonge kinderen van 1 tot 4 jaar staan alle speelelementen zoals glijbaantjes, ballenbak en een mini -speelconstructie op een grote zachte mat. Zo kunnen de kinderen al spelend de grote wereld om zich heen veilig verkennen.

Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum is een cultuurhistorisch museum en geeft een beeld van Nederland door de eeuwen heen. Zodra je binnenstapt, word je meegenomen op een reis door de tijd; van twee eeuwen geleden tot heel recent.

 

 

 

Geef een reactie

Go to Top