Havenlodge Naarden

Uitzonderlijke mooie ligging in de haven van Naarden. Het Gooimeer is een prachtig groot viswater en herbergt vele vissoorten.

Bijzonder Prachtige omgeving Wandelen & Fietsen

Gooimeer

Het Gooimeer is een prachtig groot viswater. Het water herbergt veel vissoorten en biedt vis mogelijkheden voor verschillende vistechnieken. De zuidkant (oud platteland) van het Gooimeer is vrij ondiep. Op de diepere stekken vind je diepten tot 20 meter. Dit geeft al aan dat de bodem, die bestaat uit zandgrond, een grillig verloop heeft. Voor de vliegvisser is de Gooimeer een prachtig viswater. En voor de bootvisser een water waar hij op moet letten vanwege de ondiepe stukken ,maar mooie hellingen kan vinden en op verschillende diepten kan vissen. De zuidkant is vaak erg ondiep en heeft mooie brede rietkragen die een mooie paai- en broedplaats vormen voor voorn en snoek. Het Gooimeer heeft net als de andere randmeren een mooi en gevarieerd visbestand. Voorn, brasem en winde voor de witvisser.  Snoek, baars en snoekbaars voor de roofvisser. Ook de rivier de vecht is vanuit hier goed te bereiken.

Vergunning

In de haven mag NIET gevist worden. Voor het vissen op het Gooimeer dien je in het bezit te zijn van de VISpas.

Faciliteiten

 • Fiets verhuur
 • Kindvriendelijk
 • Koelkast
 • Koffiezetter
 • kookplaat
 • Rookvrij
 • Steiger
 • Tuinmeubilair
 • TV
 • Wifi

Boot

 • Huur

De havenlodge heeft 2 slaapkamers. Één slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en de andere een stapelbed. In de woonkamer staat een slaapbank, met plek voor 2 personen. Dit maakt de havenlodge geschikt voor maximaal 6 personen.  Een heerlijk terras met een tuinset, waar je heerlijk over de jachthaven kan uitkijken, een mooie ingerichte keuken incl. Dolce gusto koffieautomaat, elektrisch koken en koelkast. De lodge is ook voorzien van TV aansluiting, WIFI in de jachthaven en een moderne badkamer met luxe douche, toilet en wastafel. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten in de jachthaven, zoals strand, speeltuin, bbq, fietsverhuur, restaurant, bootverhuur, zeillessen, mini supermarkt, gratis wifi en nog veel meer. Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten in hartje Amsterdam. Klim en klauter in de speeltuin, ontspan aan het zwemstrand of sla een balletje op de golfbaan. Daarnaast biedt de haven verschillende voorzieningen voor natuurliefhebbers, watersporters of andere sportieve bezoekers: van scheepswinkel tot jachtservice, en van wasserette en havencafé tot minisupermarkt. Tijdens je vakantie bij Marina Parcs in Jachthaven Naarden zal het je aan niets ontbreken en kan het genieten direct bij aankomst beginnen.

Jachthaven Naarden, gelegen in het prachtige Naarderbos. Deze jachthaven is de perfecte uitvalsbasis om het Markermeer, het IJsselmeer en de Randmeren te verkennen. Met het openbaar vervoer bent u binnen 30 minuten in Amsterdam! Daarbij ligt de haven direct aan de Zuiderzeeroute, een fietsroute van 300 kilometer langs de voormalige Zuiderzee. Huur een fiets in de jachthaven om een deel van dit pad te ontdekken, of bezoek de vestingstad Naarden op slechts 5 minuten fietsafstand, natuurgebied het Naardermeer of speelpark Oud Valkeveen.

Geef een reactie

Go to Top