EuroParcs Resort De Biesbosch

EuroParcs Resort De Biesbosch ligt direct aan het Hollands Diep. Met de boot vaar je direct vanaf het park de prachtige Hollandse Biesbosch in. Het paradijs voor de fanatieke roofvisser!

Nederlandse animatie Perfect voor het gezin Prachtige omgeving

Hollands Diep

Hier kunnen snoek, baars en snoekbaars worden gevangen, met kans op recordformaten. Vanaf de kant, maar zeker ook per boot. Een visgids wordt aanbevolen voor het vissen met een boot. Ook een prima plek voor witvissers. Vooral de ondiepere kanten lenen zich bij uitstek om achter de snoek aan te gaan, die zich ook met verschillende technieken laat vangen.

De Biesbosch

Het prachtige viswater de Biesbosch gelegen in Nationaal park de Biesbosch wat zo’n 90km2 bedraagt wordt ook wel het zoetwatergetijdengebied genoemd. Via de nieuwe waterweg staat de Sliedrechtse Biesbosch in een open verbinding met de Noordzee. Dit wil zeggen dat het opkomende water van zee de zoetwaterafvoer opstuwt tot zo’n 50km het rivierengebied in. Zodra het op zee weer eb wordt valt de druk weg en zal het water weer zakken. Dit getijdenverschil bedraagt zo’n 70 a 80cm. Dit op en neergaande water is op wereldschaal best uniek. De dieptes in de Biesbosch variëren van ondiep water (2m) tot wat dieper water op de Amer (10 a 12m) Des te verder je richting het Hollands Diep gaat des te dieper het water wordt.

Het vissen

In de Biesbosch kun je terecht voor bijna elke visserij, of het nu gaat om roofvissen, witvissen of karper vissen het kan allemaal! Vis je vanuit een boot dan kun je alle kanten op. Vanuit de Biesbosch kun je namelijk zo naar de Amer, het Hollands Diep, de Nieuwe Merwede, Beneden Merwede of de Waal, al is de Biesbosch zelf ook een prachtig gebied om te vissen. Voor de nachtvissers vanuit een eigen boot geld dat je maximaal 3 nachten op een plek voor anker mag gaan. Op sommige plekken geldt dat je maximaal 3 uur mag aanleggen tussen zonsopkomst en –ondergang.

Visgids

Johan Struwe kent de Biesbosch en de omliggende wateren als zijn broekzak. Hij zal je een ongelooflijke dag op het water bezorgen. Alles is aanwezig op de zeer luxe en moderne visboot. Denk aan hengels, aas en de nieuwste technieken op het gebied van elektronica. Voor informatie en prijzen verwijzen wij je door naar: Visgids Biesbosch.

Vergunning

Voor het vissen in de Biesbosch dien je in het bezit te zijn van een VISpas. Heb je nog geen VISpas, via de volgende link zijn ze makkelijk en snel te bestellen. Bestel je VISpas

 

Faciliteiten

 • Boot verhuur
 • Douche
 • Fiets verhuur
 • Kindvriendelijk
 • Koelkast
 • Koffiezetter
 • kookplaat
 • Magnetron
 • Restaurant
 • Snackbar
 • Speeltuin
 • Tafelvoetbal
 • Tuinmeubilair
 • Waterkoker
 • Watersporten
 • Wifi

Boot

 • Huur

EuroParcs Resort De Biesbosch

Op de kruising van het Hollands Diep en de Dordtse Kil ligt EuroParcs Resort De Biesbosch. Je kunt met een boot vanaf de jachthaven dit uitgestrekte natuurgebied verkennen en wellicht een bever spotten! Op het vakantiepark staan verschillende mooie en gloednieuwe vakantiehuizen. EuroParcs Resort De Biesbosch zelf beschikt ook over voldoende faciliteiten met veel vertier, zoals een binnen- en buitenzwembad, een multifunctioneel sportveld, een dierenweide, een indoor speelparadijs en een grote speeltuin. In restaurant Brasserie De Biesbosch kun je heerlijk dineren, lunchen of borrelen. De luxe boten van Snoekbaars Bootverhuur zijn uitgerust met comfortabele stoelen, hengelhouders, stuur, een dieptemeter (fishfinder) en elektromotor. Je hebt geen vaarbewijs nodig.

Dordrecht

De oudste stad van Nederland is Dordrecht. In het centrum zijn vele historische bezienswaardigheden en musea te vinden en de langste winkelstraat van Nederland, de Voorstraat.

Kinderdijk

Nederland is beroemd om haar molens! Nergens in de wereld vind je zoveel molens bij elkaar als in het dorpje Kinderdijk! Loop of fiets langs en geniet van een stukje bijzonder Nederlands erfgoed.

Klimpark Fun Forest

Klimmen in het Kralingse Bos bij klimpark Fun Forest Rotterdam. Balanceren over wiebelbruggen of tokkelen van de ene boom naar de andere. Je voelt je hier een echte Tarzan of Jane!

Go Kart

Karten bij Go Kart is een sensatie op zich. Op de spectaculaire, sensationele en (vooral) veilige indoor kartbaan kunt u naar hartelust racen! Kom karten, lasergamen, segway rijden en meer bij Go Kart in Dordrecht.

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een dagje uit. Een dag waarbij je ondergedompeld wordt in het dieren- en plantenleven uit de hele wereld. Ontdek en beleef het!

Rosada Designer Outlet

In Rosada vind je maar liefst 60 merkwinkels met altijd minimaal 30 tot 70% korting. Ook voor een heerlijke lunch kunt u er terecht. En er is voldoende parkeergelegenheid.

2 reacties

 1. Keesjan stuifzand schreef:

  Goedemorgen
  We willen 23 april tot 30 april een week weg maar ik wil graag vanuit het huisje kunnen vissen na een dag als we met het gezin wat hebben gedaan. Ik vis op karper dus laat me het weten wat het kost en wat de mogelijkheden zijn.
  Groetjes keesjan stuifzand

 2. kim jansen schreef:

  Goedemorgen Keesjan,

  Bedankt voor je bericht! Als je op de de linkt klikt van Europacs dan kom je op de algemene informatie pagina van Europarcs. Als je dan iets naar beneden scrolt kom je bij de accommodaties. Aan de linkerkant kun je aanvinken dat je een accommodatie zoekt die direct aan het water ligt. Ik hoop dat je hiermee geholpen bent. Helaas kunnen wij niet inzien wat er nog vrij is omdat we geen boekingsmodule achter onze website hebben zitten.

  Groetjes Kim

Geef een reactie

Go to Top